Zbritje 30%
155.00 109.04
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimërore ofron performancë të...
Zbritje 16%
287.82 241.19
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimri ofron performancë të...
Zbritje 20%
246.94 197.69
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimri ofron performancë të...
Zbritje 27%
190.97 138.55
Kjo gomë dimri e gjeneratës së re ofron kontroll dhe trajtim optimal në kushte të ftohta dhe të paparashikueshme. I projektuar për një udhëtim të sigurt dhe efikas me kosto, Winterhawk 4 do t'ju mbajë nën kontroll në rrugët e dimrit. Përcaktimi i madhësisë së gomave : 225/45 R19 Indeksi i...
Zbritje 12%
333.76 294.50
Kjo gomë dimërore ofron performancë të jashtëzakonshme në borë dhe akull, përveç kapjes dhe frenimit më të mirë në klas në lagështirë. Përcaktimi i madhësisë së gomave : 315/35 R21 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 111 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : V (240 km/h)