Brendi (1)
Zbritje 18%
363.02 296.81
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimri ofron performancë të...
Zbritje 13%
227.35 197.07
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimërore ofron performancë të...
Zbritje 16%
421.23 353.91
Indeksi i ngarkesës: 115 = 1215 kg Indeksi i shpejtësisë: V - <240 km/h
Zbritje 38%
200.58 124.90
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 225/40 R18 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 92 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : V (240 km/h)
Zbritje 41%
156.00 92.12
Zbritje 29%
158.47 112.06
Blizzak LM001 i vlerësuar me çmime bashkon risi të reja në teknologjinë e shkallës dhe materialeve, duke ju dhënë besimin dhe saktësinë që ju nevojitet për t'u përballur me kushtet e paparashikueshme të sotme në mënyrë të sigurtë, të sigurt dhe me kontroll të plotë. Përcaktimi i madhësisë së...
Zbritje 30%
154.18 108.57
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 215/50 R17 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 95 Simboli i kategorisë së shpejtësisë :  V
Zbritje 18%
173.50 142.36
Blizzak LM-80 EVO është zhvilluar posaçërisht për të përmbushur kërkesat e larta të 4x4 dhe SUV-ve të sotëm të fuqishëm për sa i përket performancës, sigurisë dhe përgjigjes. Ndjeni ndryshimin e trajtimit dhe kontrollit të jashtëzakonshëm të kësaj gome në borë dhe akull, si dhe në sipërfaqe të...
Zbritje 34%
258.60 171.70
Blizzak LM-80 EVO është zhvilluar posaçërisht për të përmbushur kërkesat e larta të 4x4 dhe SUV-ve të sotëm të fuqishëm për sa i përket performancës, sigurisë dhe përgjigjes. Ndjeni ndryshimin e trajtimit dhe kontrollit të jashtëzakonshëm të kësaj gome në borë dhe akull, si dhe në sipërfaqe të...
Zbritje 30%
147.98 103.51
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 205/50 R17 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 93 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : H
Zbritje 19%
314.84 255.00
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 245/40 ZR20 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 95 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : W (270 km/h)
Zbritje 21%
357.96 282.00
Kjo gomë dimri ofron performancë të jashtëzakonshme në borë dhe akull, përveç kapjes dhe frenimit më të mirë në lagësht në klasë. Përcaktimi i madhësisë së gomave : 275/35 R20 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 102 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : W (270 km/h)
Zbritje 22%
192.99 149.89
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimërore ofron performancë të...
Zbritje 29%
166.26 118.42
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimërore ofron performancë të...
Zbritje 20%
283.09 227.63
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimri ofron performancë të...
Zbritje 30%
141.00 98.50
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimri ofron performancë të...
Zbritje 28%
184.88 133.60
Goma dimërore SUV për automjete me fuqi të lartë, që ofron tërheqje të shkëlqyer dhe trajtim me saktësi në rrugë të lagështa dhe të mbuluara me borë. Përcaktimi i madhësisë së gomave : 235/60 R17 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës :  102 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : H (210 km/h)
Zbritje 22%
290.45 226.34
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit.Kjo gomë dimërore ofron performancë të jashtëzakonshme në borë dhe akull, përveç kapjes dhe frenimit më të mirë në klas në lagështirë. Përcaktimi i madhësisë së gomave : 275/40 R19 Indeksi i...
Zbritje 20%
190.47 152.32
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimërore ofron performancë të...
Zbritje 22%
281.21 218.58
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimri ofron performancë të...
Show another 9 products
Filtrat e produktit
48H
Brendi (1)
Çmimi

 – 

  • 75
  • 354
Dimenzionet
    Shiko të gjitha (11)
Gjerësia